

P&C Meeting Agenda

Date: Wednesday 4 December 2024

Time: 7:00pm - 8:30pm

Location: https://us02web.zoom.us/j/84039540303?pwd=aHFRNEpKNG1PY1ZPcVRzN3BvTFpWQT09

Meeting ID: 840 3954 0303

Passcode: 708769

	Agenda	Who	Duration	Time
1.	Welcome and introduction Apologies/proxies Previous minutes & actions Correspondence	Trista Rose	5 mins	7:00 - 7:05
2.	Principal's Report	Annabel Sun	5 min	7:05 – 7:10
3.	Finance Report	Jennifer Widjojo	10 min	7:10 – 7:20
4.	Cooling the school initiative	Trista Rose	20 min	7:20 – 7:40
5.	5-year IT plan - Election of special projects officer	Emma Archibald/ Phil Chaplin	15 min	7:40 – 7:55
5.	OOSH licensing update	Trista Rose	10 min	7:55 – 8:05
7.	General Business: Event updates Christmas giving	Tracy Baving	5 min	8:05 – 8:10
8.	Other business	Trista Rose	5 min	8:10 – 8:15