

## **P&C July General Meeting Agenda**

Date: Wednesday 2 July 2025

Time: 7:00pm - 8:30pm

Location: Online via Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/87454773991?pwd=ApPadlRbP7xCabgV7AlwyBrU96M2Nx.1

Meeting ID: 874 5477 3991

Passcode: 778874

One tap mobile

+61280156011 or +61871501149,,87454773991#,,,,\*778874# Australia

	Agenda	Who	Duration	Time
1.	Welcome and introduction  - Apologies - Correspondence - Confirmation of June meeting minutes	Trista Rose	5 min	7:00 - 7:05
2.	Principal's Report	Maria Lambos	5 min	7:05 - 7:10
3.	Treasurer's Report	Sauvik Banerjee	5 min	7:10 – 7:15
4.	Review of outstanding action items  - ACNC registration - P&C IT Contribution - Swimming - Toilets	Amy Simpson	10 min	7:15 – 7:25
5.	<ul> <li>Updated / New policies for ratification</li> <li>Financial Management Principles (see Appendix A)</li> <li>Conflict of Interest (see Appendix B)</li> </ul>	Trista Rose	10 min	7:25 – 7:35
6.	- Update on actions to date - Fundraising drive to be launched - Motion for P&C contribution to AC installation costs	Shona Macleod	15 min	7:35 – 7:50
7.	Performing Arts Sub-committee update	Tara Smith	10 min	7:50 –8:00
8.	Eaton Street Centre transition update  - Due Diligence scoping of works (See Appendix C)	Michael Reshko	10 min	8:00 – 8:10
9.	Funding requests for decision:  - Funding request for Blinds in 5/6E (See Appendix Di) - Funding request for library resources (See Appendix Dii) - Possible deep clean of toilets	Trista Rose	5 min	8:10 – 8:15



10.	Upcoming Events			
	<ul> <li>A. End of Term 2 performance – 1 July</li> <li>B. Family Fun Day – 20 September</li> </ul>	Tracy Baving	5 min	8:15 - 8:20
11.	Other business			
	<ul><li>Second hand Uniform Stall</li><li>Additional fundraising opportunities</li></ul>	Trista Rose	10 min	8:20 - 8:30